机器智能机器智能12-16 15:41

【英语】同等学力英语每日练习187

完型填空:

Most children with healthy appetites areready to eat almost anything that is offered them and a child rarely dislikesfood __1__ it is badly cooked. The __2__ a meal is cooked and served is mostimportant and an __3__ served meal will often improve a child's appetite. Neverask a child whether he likes or dislikes a food and never _4__ likes anddislikes in front of him or allow anybody else to do so. If the father says hehates fat meat or the mother _5__ vegetables in the child's hearing, he is__6__ to copy this procedure. Take it _7__ granted that he likes everything andhe probably will. Nothing healthful should be omitted from the meal because ofa __8__ dislike. At meal times it is a good __9__ to give a child a smallportion and let him __10__ back for a second helping rather than give him as__11__ as he is likely to eat all at once. Do not talk too much to the child_12__ meal times, but let him get on with his food; and do not __13__ him toleave the table immediately after a meal or he will soon learn to swallow hisfood __14__ he can hurry back to his toys. Under __15__ circumstances must achild be coaxed or forced to eat.

1. A.if B. until C. that D. unless

2. A.procedure B. process C.way D. method

3. A.adequately B. attractively C. urgently D. eagerly

4. A.remark B. tell C. discuss D. argue

5. A.opposes B. denies C. refuses D. offends

6. A.willing B. possible C. obliged D. likely

7. A.with B. with C. over D. for

8. A.supposed B. proved C. considered D. related

9. A.point B. custom C. idea D. plan

10.A. ask B. come C. return D. take

11.A. much B. little C. few D. many

12.A. on B. over C. by D. during

13.A. agree B. allow C. force D. persuade

14.A. so B. until C. lest D. although

15.A. some B. any C. such D. no

【答案解析】

答案:1、D 2、C 3、B 4、C 5、C 6、D 7、D 8、A 9、C 10、B

11、A 12、D 13、B 14、A 15、D

更多复习资料请关注学苑教育核心微信号:xyuan62513012,本阶段专家推荐辅导班型长线套餐、OTS1、OTS2、一站通银卡A班。详情联系学苑教育课程顾问。

学苑9.1品质,助您轻松通过考试!


スj??E{"content":"

完型填空:

Most children with healthy appetites are

ready to eat almost anything that is offered them and a child rarely dislikes

food __1__ it is badly cooked. The __2__ a meal is cooked and served is most

important and an __3__ served meal will often improve a child's appetite. Never

ask a child whether he likes or dislikes a food and never _4__ likes and

dislikes in front of him or allow anybody else to do so. If the father says he

hates fat meat or the mother _5__ vegetables in the child's hearing, he is

__6__ to copy this procedure. Take it _7__ granted that he likes everything and

he probably will. Nothing healthful should be omitted from the meal because of

a __8__ dislike. At meal times it is a good __9__ to give a child a small

portion and let him __10__ back for a second helping rather than give him as

__11__ as he is likely to eat all at once. Do not talk too much to the child

_12__ meal times, but let him get on with his food; and do not __13__ him to

leave the table immediately after a meal or he will soon learn to swallow his

food __14__ he can hurry back to his toys. Under __15__ circumstances must a

child be coaxed or forced to eat.

1. A.if B. until C. that D. unless

2. A.procedure B. process C.way D. method

3. A.dequately B. attractively C. urgently D. eagerly

4. A.remark B. tell C. discuss D. argue

5. A.opposes B. denies C. refuses D. offends

6. A.willing B. possible C. obliged D. likely

7. A.with B. with C. over D. for

8. A.supposed B. proved C. considered D. related

9. A.point B. custom C. idea D. plan

10.A. ask B. come C. return D. take

11.A. much B. little C. few D. many

12.A. on B. over C. by D. during

13.A. agree B. allow C. force D. persuade

14.A. so B. until C. lest D. although

15.A. some B. any C. such D. no

【答案解析】

答案:1、D 2、C 3、B 4、C 5、C 6、D 7、D 8、A 9、C 10、B

11、A 12、D 13、B 14、A 15、D

更多复习资料请关注学苑教育核心微信号。

学苑9.1品质,助您轻松通过考试!

官场书屋二维码

小额赞赏

000
评论